Vissen

Gooi jouw hengel uit rond onze Savoyaardse camping

Ben je op zoek naar een leuke camping om de vissport te beoefenen in de Savoyaardse regio? De camping Lac Saint Clair is een waar paradijs voor liefhebbers van de vissport. Gooi jouw hengel uit tijdens jouw vakantie in deze prachtige Franse regio en geniet van de vakantie van jouw dromen. Onze kampeerlocatie biedt namelijk niet alleen goede accommodaties, maar ook veel opties om jouw hengel uit te gooien. Wij liggen op een perfecte locatie bij veel meren, rivieren en beekjes dicht bij de Alpen.

Een plek aan het meer Saint Clair

Onze kampeerlocatie ligt vlakbij het meer van Saint Clair dus je hoeft de auto niet te nemen om bij het meer te komen. Je stapt 's ochtends uit jouw tent, caravan of vakantie huisje en loopt zo met jouw hengel naar het meer. Je kunt tijdens het boeken al aangeven dat je graag dicht bij het meer wilt verblijven.

Zowel in de meren als in de omliggende beken kun je jouw favoriete bezigheid alleen beoefenen of samen met jouw familie of vrienden. Om deze activiteit uit te oefenen, is een plaatselijke visvergunning natuurlijk verplicht. Deze kun je ter plekke aanvragen. Voor het oefenen op het meer van Saint Clair zijn er verschillende opties mogelijk: een jongerenkaart voor kinderen tot 16 jaar, de maandkaarten, de dagkaarten en natuurlijk de jaarkaarten om het hele jaar vis te kunnen vangen. Kies welke kaart het beste bij jouw situatie past en geniet van een heerlijke visvakantie in Frankrijk. Deze visvergunningen zijn verkrijgbaar bij het VVV-kantoor of in verschillende winkels zoals Le Cardinal, 1101 Pages en le petit coin fleuri. Je kunt altijd bij ons hoofdkantoor extra informatie vragen of een routebeschrijving naar een van deze winkels aanvragen.

Forel, zeelt, karper, snoek en nog vele andere vissoorten wachten op je! Na een goede dag met veel visvangst, kun je jouw vangst van de dag zelf koken op jouw kampeerplek dankzij de barbecues die beschikbaar zijn. Een moment van gezelligheid rond een goede maaltijd en de mogelijkheid om mooie mensen te ontmoeten tijdens uw vakantie in Savoie. De barbecues mag je altijd gebruiken tijdens jouw vakantie op ons kampeerterrein. Het is een onvergetelijk moment na een heerlijke dag hengelen.

Kampeerplek

Onze campingspot in Savoie regio is zeer goed gelegen voor echte sportvissers dankzij de directe toegang tot het prachtige meer van Saint Clair. Maar je kunt je natuurlijk ook een beetje wagen in de grote rivieren en mooie meren rond onze campingplaats. Je hebt genoeg meren en rivieren om uit te kiezen. Je kunt altijd bij ons navraag doen voor de beste plek voor jou om jouw hengel uit te gooien.

Als je deze activiteit in andere meren en rivieren in Savoye wilt beoefenen, ga dan rechtstreeks naar de website van de Savoy Fishing Federation: http://www.savoiepeche.com/. Hier heb je ook de keuze met verschillende soorten abonnementen om vis te mogen vangen: voor één dag, voor een paar dagen, voor een week, voor een maand en zelfs voor een heel jaar. Er zijn ook abonnementen voor kinderen. Voor meer informatie en de actuele prijzen, kun je het beste een bezoekje brengen aan de bovenstaande website. Je kunt deze abonnementen online aanvragen, maar ook ter plekke aanschaffen.

Voor de liefhebbers van de zeer intensieve visserij, kan je ook terecht in Lake Barouchat, dit is een vismeer dat rechtstreeks wordt beheerd door de Savoy Fishing Federation en dat uitsluitend is gewijd aan het kweken van vis voor de sport. In dit meer kun je een prachtige forel of mooie snoek vangen. In het hart van Lac du Bourget of zelfs het meer van Annecy, dit is niet alleen een prachtige plek om te bezoeken, maar ook een optimale plek om te hengelen. Combineer een dagje hengelen met het bezoek van de historische stad Annecy met haar prachtige meren dicht in de buurt van de Alpen.

Twijfel dus niet langer over jouw volgende vakantie bestemming. Geniet zelf van een onvergetelijke visvakantie, of ga samen met jouw familie en vrienden naar onze kampeerplek. Er is genoeg te zien en te beleven voor het hele gezin. Jouw vakantie kan niet meer stuk met een paar heerlijke dagen vissen in deze prachtige Franse regio. Geniet van de rust van het Franse leven en haar prachtige natuur.

Boek daarom ook jouw kampeerplek, tent of vakantiehuisje bij ons. Je bent het hele jaar door welkom en geniet van de beste accommodaties.