Familie Chalet 31 m² 6 Personen

Chalet voor 6 personen 31 m² in Savoie.

Op de Camping Lac de Saint Clair wordt een chalet voor 6 personen voor 31 m2 aangeboden. Het is een zeer goede accommodatie in de prachtige omgeving van de Alpen. Lac de Saint Clair is gelegen in de omgeving van Savoie met een groot aanbod aan toeristische attracties. Daarnaast zijn er op de camping zelf genoeg leuke dingen te doen. Zo hoeft u u nooit te vervelen.

Het vakantiechalet.

Het vakantiechalet is geschikt voor 6 personen en is 31 m2 groot. In het chalet is een keuken te vinden met een magnetron. Er is geen oven te vinden in het chalet, maar door het groot aantal mogelijkheden om buiten de deur te eten, is een oven geen noodzaak. Bovendien is er een eetkamer met een slaapbank te vinden, een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast is er in het chalet ook nog eens een badkamer met een douche en een apart toilet. Het chalet bevat alles wat u nodig heeft om een comfortabele ervaring te beleven en de tijd van uw leven te hebben op de accommodatie.

Lac de Saint Clair en haar omgeving.

Lac de Saint Clair is te vinden in een super leuke omgeving. U kunt een uitje naar steden als Chambéry, Albertville, Annecy, Grenoble, Chamonix, Chartreuse Massif, Allevard Les Bains en nog veel meer andere prachtige plaatsen. Hieronder wordt een korte omschrijving gegeven van wat er te beleven valt in een paar van deze plekken.

In de stad Chambésy is een mooie oude binnenstad te vinden met het kasteel van de hertogen van Savoie. Daarnaast is er de Olifantenfontein te vinden. Er is veel te beleven in de stad, want het zit bomvol met kunst en geschiedenis. Dit maakt het geweldig om de stad te verkennen. Er zijn verschillende lanen en doorgangen te vinden in de stad, wat de stad een mysterieus uiterlijk geeft. In de buurt van deze stad zijn twee meren te vinden, genaamd het meer van Le Bourget en het Aiguebelettemeer.

Albertville is een zeer bekende stad, omdat het de locatie was van de Olympische Winterspelen in 1992. Er zijn ook nog eens prachtige natuurparken te vinden, genaamd Vanoise en Bauges. Het historische erfgoed in Albertville is geweldig, u zult u uw ogen uitkijken. Niet alleen is de geschiedenis erg mooi, maar u kunt ook goed shoppen in de stad. Bovendien is er een groot aanbod aan restaurants in de stad, waardoor u uzelf eens goed kunt verwennen. Een aantal bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld het Paleis van Justitie, het Europaplein en de Saraceense toren.

Aan het Meer van Annecy is een prachtig stadje te vinden. Het oude centrum en de kleine riviertjes die door de stad lopen maken het stadje anders dan de andere stadjes in de omgeving. Bezienswaardigheden als het Palais de l'Isle en kathedraal, de Rue Sainte-Claire en Rue Royale maken een uitstapje naar Annecy een onvergetelijke ervaring. De sfeer is erg romantisch en sprookjesachtig in de stad. Bij mooi weer is het zeker een aanrader om in prachtige blauwe meer te zwemmen, maar het is ook al schitterend om langs het Meer van Annecy te wandelen of te fietsen.

Grenoble is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Het is een geweldige stad, wat ook wel de hoofdstad van de Alpen genoemd wordt. Door het aanbod aan verschillende bezienswaardigheden, zult u u hier niet vervelen. Niet alleen is er een oude binnenstad om doorheen te wandelen, maar door de verscheidenheid aan winkels kunt u er ook erg goed shoppen. Hier zult u zeker wel slagen wanneer u op zoek bent naar leuke souvenirs. Een voorbeeld van een prachtige bezienswaardigheid in de stad van Grenoble, is het paleis van het Parlement van Dauphiné of het museum van Grenoble met schilderijen van bekende kunstenaars als Rubens en Gaugin.

Het stadje Chamonix is te vinden in de Franse Alpen, waardoor het omgevend wordt door de prachtige bergen van de Mont Blanc en de Aiguille du Midi. Door de verschillende leuke restaurants, winkels, marktjes, enzovoorts is er een zeer aangename sfeer in het stadje te vinden. Het mooie centrum van Chamonix is zeker de moeite waard om te bezoeken door de prachtige huizen. De huizen zijn allemaal gemaakt door vakwerk, waardoor de huizen alleen al een reden zijn om het stadje te bezoeken.

Al met al is er in de omgeving van Lac de St Clair genoeg te doen. Maar niet alleen in de omgeving van de camping valt er wat te beleven, maar ook op de accommodatie zelf is er genoeg te doen. Het prachtige chalet voor 6 personen biedt u alles wat u nodig heeft om een geweldige vakantie te beleven. Wilt u graag de tijd van uw leven beleven in deze prachtige omgeving? Reserveer dan dit perfecte vakantiechalet op onze website