Familie Chalet 28m²

Een chalet voor 5-6 personen: jouw ideale vakantiehuisje op de camping!

Voor een wat groter gezin, drie stellen, een groep vrienden of welk gezelschap dan ook vormen deze chalets een uitstekende uitvalsbasis voor je actieve vakantie. De huisjes zijn allemaal van alle gemakken voorzien met slaapplekken, sanitair en kookgelegenheid. Een heerlijke plek om je terug te trekken na een mooie dag, terwijl je evengoed 'buiten' leeft.

Ideale plek voor zes!

Op onze camping is er met deze vakantiewoningen dus ook plek voor degenen die niet per se in een tent, caravan of camper willen verblijven. Sommige mensen zijn gesteld op iets meer luxe en privacy, hetgeen begrijpelijk is. Daarnaast hoef je natuurlijk geen kampeerspullen mee te nemen, wat weer ruimte overlaat voor extra leuke kleding of souvenirs op de terugweg.

Comfort voor jou en je gezin of vrienden

De chalets tellen 31 m2 en bieden slaapplek voor maximaal zes personen, verdeeld over twee slaapkamers. Vanzelfsprekend is het huisje voorzien van een fijne keuken, eetkamer, badkamer met douche en apart toilet. Tijdens je vakantie ben je waarschijnlijk veel buiten en ook daaraan is gedacht: er is een gezellig overdekt terrasje bij de chalets, waar je kunt ontbijten, relaxen, lunchen, lezen, dineren en nog maar eens relaxen. De chalets zijn overigens rolstoelvriendelijk!

Heerlijk bijkomen na alweer een onvergetelijke ervaring

En dat relaxen, daar vier je vakantie voor. Niet dat je alleen maar niks gaat doen - dat vul je natuurlijk helemaal zelf in. Maar er is een dikke kans dat je wat gaat ondernemen. Camping Du Lac St. Clair is namelijk een strategisch gelegen plek voor allerlei uitstapjes voor jong en oud! Er zijn bijvoorbeeld prachtige steden en dorpen te bezichtigen. Chambéry is de hoofdstad van de Savoie en is een populaire bestemming onder cultuurliefhebbers. Je hebt hier de kathedraal van St Francois de Sales en verder kun je er prima winkelen, lokale wijn proeven en eten in het autovrije centrum. Annecy, gelegen aan het gelijknamige meer, is ook zo'n parel die je niet gemist wilt hebben. Ook deze stad is een bonte verzameling van winkeltjes, boetiekjes, terrasjes en eeuwenoude cultuur en architectuur. Frankrijk zoals je het wilt zien. En dan is er nog de overweldigende natuur in de omgeving, die plaats biedt aan tal van activiteiten. De indrukwekkende stuwdam van Roselend, fantastisch kuuroord Aix les Bains, olympische stad Albertville, het adembenemende uitzicht op de alpen vanaf Chamonix en natuurlijk de Mont Blanc, de hoogste berg van Europa. Je komt ogen en alle andere zintuigen tekort in deze omgeving! Hier in het hart van de Savoie is geen dag saai.

Fijn thuiskomen in je eigen chalet

En na zo'n dagje vol moois is het fijn dat er een heerlijk huisje op je staat te wachten. Je rust er goed uit en hebt de volgende dag weer energie om wat nieuws te ondernemen. Of misschien kies je er wel voor om een dagje 'niks' te doen. Even wat boodschappen doen en dan een prachtige maaltijd bereiden met lokale producten. Een beetje in de zon liggen of eindelijk dat ene boek lezen. Je chalet biedt je alle gelegenheid om op elke manier te ontspannen en dat heb je waarschijnlijk ook verdiend. Het campinggevoel is er altijd en tóch geniet je van alle comfort van een vakantiehuisje.

Wie weet tot snel!

Deze chalets lenen zich voor een heerlijke tijd met voor elk wat wils. Ben je met drie stellen, heb je meer dan twee kinderen, of wil je kind een paar vriendjes meenemen: het is allemaal mogelijk met deze huisjes. Neem contact met ons op voor meer informatie, of gebruik de chat-functie. Op deze site staat trouwens uitgebreid beschreven wat er nog meer allemaal te doen is op en rond het terrein van Lac du St.Clair. De veelzijdige Savoie zal je niet teleurstellen. Krijg je al zin? We zien je graag verschijnen!