Chalet Couple Alpes Salon
Chalet Savoie Cuisine Salon
Camping Alpes Chalet 3 personnes
Chalets en bois Camping en Savoie

Rolstoelgeschikt of Chalet 25m²

Pak je verlof anders aan en huur een vakantiechalet

Iedereen heeft aan zijn jeugdjaren herinneringen aan picknicks en kampeertrips in de buitenlucht overgehouden. En als je nog nooit eerder bent gaan kamperen, dan is het nooit te laat om je eerste trip te plannen - vooral als je tegenwoordig zelf kinderen hebt. Met de vele opties om uit te kiezen, hoef je zelfs geen tent meer op te zetten. Door een chalet te huren, verhoog je met gemak de vakantiesfeer en het comfort.

Waar kamperen?


Met brede pergola's en rustieke charme denk je waarschijnlijk aan klassieke blokhutten midden in het bos. Maar hutten zijn niet alleen meer voor het bos. Verbreed bijvoorbeeld je horizon met een vakantiechalet aan een meer of op een camping in de Savoie! Camping du Lac Saint Clair is een geweldige plek voor een gezinsvakantie. Plan je een grote bijeenkomst? Het boeken van meerdere chalets op dit kampeerterrein is een geweldige manier om maximale tijd met al je dierbaren door te brengen, zonder het gevoel te hebben niet genoeg privacy of ruimte te hebben. Als je een paar van je jeugdherinneringen met je eigen gezin wilt nabootsen, dan zijn chalet vakanties op dit kampeerterrein in de Alpen en het hartje van de Savoie voor jou gemaakt. Ben je klaar om je perfecte vakantie te plannen? Lees dan zeker verder!

Jouw accommodatie

Je volgende vakantie nadert snel, maar je wilt het deze keer anders aanpakken. Je hebt tenslotte het grote resort-ding gedaan tijdens je laatste vakantie en dit bleek niet goed te zijn meegevallen. Natuurlijk is een verblijf in een toeristische plaats altijd opwindend, maar als natuurliefhebber verken je liever het gebied van de Savoie en keer je graag terug naar een gezellig en rustig plekje als je klaar bent met ontdekken. Het liefst een kleine accommodatie, maar met al het aanwezige comfort van thuis. Daarom hebben de vakantiechalets van camping Lac Saint Clair alles wat jij en je gezin nodig hebben.

Vergeet wakker worden met een luide wekker. Laat de geur van een heerlijk ontbijt je alarm voor de week zijn. Je kunt naar de stad Val Gelon La Rochette gaan voor een lunch of naar de lokale markt om iets hartigs uit te zoeken en in de keuken van je chalet klaar te maken. Wanneer je in een Lac Saint Clair vakantiechalet verblijft, heb je alle gemakken van thuis zonder al het onderhoud. Een chalet van 25 m² omvat een slaapkamer met een comfortabel bed, een gezellige woonkamer, een keuken met microgolfoven en een veranda waar je van een koel drankje kunt nippen terwijl je geniet van een geweldige zonsondergang. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat alle chalets toegankelijk zijn voor rolstoelen. En als je tijdens je verblijf de was moet doen, heeft het kampeerterrein een wasruimte met een wasmachine en een droger. Bij de receptie kun je munten kopen voor het bedienen van beide machines. Op wandelafstand vind je twee supermarkten. Zijn de supermarkten gesloten of als je dringend iets nodig hebt, dan vind je een kleine supermarkt (drankjes, droge producten, conserven, pasta, etc.) vlakbij de receptie.

Wat valt er in de buurt te beleven?

In deze bergachtige streek geniet je niet enkel van de prachtige natuur in het Chartreuse Massif. Er zijn heel wat steden die een bezoek waard zijn, zoals Chambéry, Annecy, Albertville, Grenoble, Chamonix en de Mont Blanc. Wil je graag genieten van een dag lichamelijke en geestelijke ontspanning? Dan is een bezoek aan Allevard Les Bains en zijn thermale baden een absolute aanrader.

Klinkt als een heerlijke vakantie, nietwaar? Het kampeerterrein Lac Saint Clair heeft dan ook alles in huis om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Breng snel een bezoek aan de site en plan je vandaag nog je volgende vakantie!