Chalet pour 4 personnes dans les Alpes
Chalet pour 4 personnes séjour
Chalets Savoie pour 4 personnes Chambre enfant
Chalet pour 4 personnes en Savoie

Chalet 21 m² voor 4 personen

Fijne vakantie in één van onze prachtige chalets!

Wil je al het moois van de Savoie zien, horen, proeven en beleven? En wil je liever niet kamperen maar wel de sfeer van onze camping meekrijgen? Kies dan voor één van de prachtige vakantiechalets die zich op ons terrein bevinden. Je hoeft geen kampeerspullen mee te nemen, slaapt comfortabel met het hele gezin en bevindt je op een ideale plek om de veelzijdige en ge- en beroemde omgeving te verkennen. Geniet van een onvergetelijke vakantie in een vierpersoons chalet op Lac du St. Clair.

Huur zo'n gezellig chaletje!

De sfeer op onze camping is de sfeer die bij vakantie hoort: ongedwongen, relaxed, te midden van veel groen in een toch al prachtige omgeving. Binnen een straal van 50 km is er al oneindig veel leuks te beleven op het gebied van cultuur, natuurschoon, sport en ga zo maar door. Frankrijk op zijn mooist. Wie echter geen zin heeft in het echte kamperen kiest gewoon een chalet.

Comfort voor vier personen

Tegen een decor van veel groen zijn ze opvallend door hun knusheid, maar passen ze tegelijkertijd mooi in hun omgeving, deze chalets. Ze bieden een fijne keuken, 2 slaapkamers (één met tweepersoonsbed en één met een stapelbed), een badkamer met douche, een apart toilet en een eetkamer. En dat alles op 21 m2. Buiten is een gezellig terrasje waar je kunt lezen, ontbijten, dineren, relaxen, een spelletje doen: wat je maar wilt. De vogels fluiten, de kans op mooi weer is groot en je natje en je droogje staan klaar in de koelkast. In de buurt is er van alles te doen.

Op een steenworp afstand verwijderd van al het moois van de Savoie

Wat ga je vandaag eens doen? De indrukwekkende stuwdam van Roselend bekijken? Op een steenworp afstand van je vakantiechalet kun je zien hoe de natuur zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld, en hoe de mens daarop geanticipeerd heeft. Alweer 50 jaar voorziet dit staaltje bouwkunst de omgeving van groene stroom: met een hoogte van 150 meter en een inhoud van 187 miljoen kuub water vormt de dam een spectaculaire bezienswaardigheid. Je kunt hier tevens wandelen, vissen, picknicken en genieten van het overweldigende uitzicht. Of ben je meer een sportief type dat adrenaline nodig heeft? De natuur is hier spectaculair en dat geldt zeker voor het aanbod aan sportieve activiteiten: canyoning bijvoorbeeld. Een combinatie van klimmen, abseilen en je laten meevoeren door het woeste water. Of Via Ferrata. Door het gebruik van ijzeren hulpmiddelen creëer je je eigen weg omhoog en kom je op plekken die vroeger alleen voor ervaren alpinisten weggelegd waren. Via Ferrata is letterlijk de spitsvondige Italiaanse bewoording voor 'ijzeren weg'. Paragliding, Raften, zwemmen, fietsen, paardrijden; ook dit kan allemaal in de directe omgeving. Maar voor wie het allemaal niet zo wild hoeft, zijn er de prachtige stadjes Annecy en Chambéry: eeuwenoude plekken waar je heerlijk kunt winkelen, lunchen, cultuur snuiven, wijn proeven of genieten van de middeleeuwse architectuur.

Lekker bijkomen met een lokaal wijntje en kaasje

Hoe jij je vakantie invult, bepaal je lekker zelf. Na zo'n dag vol indrukken en nieuwe, onvergetelijke ervaringen is het fijn thuiskomen in je chalet. In je keuken bereid je de maaltijd met de lokale ingrediënten die je 's middags bijeen hebt gescharreld op een dorpsmarkt. Kaas uit Beaufort wellicht, die moet je proeven. En ja, je bent in Frankrijk, wijnland bij uitstek. Dus een glaasje gaat er wel in! Dit deel van het land kent vele, vele wijngaarden (ook een bezoekje waard!), in deze streek verbouwen de wijnboeren een aantal unieke inheemse druivensoorten: de Jacquère, de Altesse (Roussette) en de Mondeuse. Heerlijke druivenrassen die met de grootste zorg gekweekt worden tot bijzondere wijnen. Zie je jezelf al zitten, voor je chalet, terwijl de krekels de bijpassende soundtrack spelen? Santé!

Gezin of vrienden

Dat het hier een heerlijke plek is, staat vast. Hoe jij er vakantie viert, dat maakt niet uit. In ieder geval biedt Lac du St.Clair voor elke vakantieganger de mogelijkheid om op zijn eigen manier bij te komen van weer een jaar hard werken. Of je nu met je gezin komt (check ook onze grotere chalets), of met wat vrienden: van een vakantie op dit mooie stukje aarde krijg je gegarandeerd geen spijt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Krijg je er al zin in? Wie weet zien we je binnenkort in de prachtige Savoie!