Camping Lac de Carouge - Faciliteiten

Alle mogelijkheden op Camping Du Lac Saint Clair

Onze locatie en accommodaties zijn fantastisch

Camping Du Lac Saint Clair is een echt familie kampeerterrein. Gelegen in de Alpen omringd door groen, vlakbij het dorpje Val Gelon La Rochette, en centraal tussen een groot aanbod toeristische bestemmingen. Ons kampeerterrein is de perfecte uitvalsbasis om deze toeristische bestemmingen te ontdekken.

Ons kampeerterrein ligt in het hart van de Savoie, in de vallei van de Isère, tussen Grenoble en Albertville. Een voor de hand liggende activiteit is vissen in het meer aan ons kampeerterrein. Of leef je uit op één van de talloze uitgestippelde wandelroutes verspreid in de indrukwekkende bergketens van de Belledonne en Chartreuse.

Ons kampeerterrein opent op 1 april 2020, en sluit 30 september 2020. Wij verhuren zowel chalets als kampeerplaatsen voor je tent, caravan of camper. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden en activiteiten in onze omgeving. Actief zijn, of juist tot rust komen, je kan het helemaal zelf kiezen tijdens je vakantie. Je hele familie zal verheugd zijn met het verblijf op kampeerplaats Lac Du Saint Clair.

We beschikken over alle nodige faciliteiten

We hebben alle faciliteiten die je van een modern, hedendaags kampeerterrein mag verwachten.

Eerst en vooral het sanitair. Wij hebben één centraal gebouw met douches, wastafels, en toiletten. Tweemaal per dag wordt dit proper gemaakt. Tussendoor voeren we inspecties uit, om de netheid te garanderen. Wij weten dat jij en je familie properheid op prijs stellen. Op kampeerterrein Lac Du Saint Clair zijn we daarom hier zeer aandachtig op. Zodat we de properheid van ons sanitair aan onze kampeerders kunnen garanderen.

We hebben eveneens douche- en wastafel voorzieningen voor personen met beperkte mobiliteit, en een wastafel met badje voor baby’s.Tijdens je vakantie even je kleren wassen? Wij hebben zowel een wasmachine als een droogkast. Jetons hiervoor zijn te verkrijgen bij de receptie.

Ben je tijdens je vakantie op zoek naar informatie over ons kampeerterrein, of de omgeving? Onze receptie kan je voorzien van alle toeristische info over onze prachtige regio. En uiteraard kan je met vragen over ons kampeerterrein Lac Du Saint Clair eveneens bij ons terecht. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen, en doen alles wat mogelijk om je een geweldige vakantie en de best mogelijke herinneringen achteraf te garanderen.

Aan de receptie verkopen we eveneens ijsjes in verschillende smaken, wie weet wordt dit de favoriete plaats van je kinderen! In de directe omgeving van het kampeerterrein zijn twee supermarkten. Er is eveneens een mini supermarkt met basisbenodigdheden aan de receptie. Deze kan je gebruiken wanneer je liever niet het kampeerterrein verlaat, of wanneer bij aankomst de supermarkten reeds gesloten zijn.

Onze regio is zo mooi, dat je niet moet vergeten je ervaringen te delen met je vrienden. Daarom is er op heel ons kampeerterrein toegang tot een WiFi netwerk.

De must-see’s in de omgeving.

Er zijn vele leuke plekjes in onze omgeving. In de omgeving van ons kampeerterrein liggen meerdere kleine dorpjes, en eveneens de wat grotere steden Albertville, Annecy en Chambery. Indien je op zoek bent naar watersport of -ontspanning, liggen het meer van Bourget en het meer van Annecy binnen rij-afstand. En uiteraard ligt ons kampeerterrein in het midden van de Savoie streek, en de Alpen zelf, in een mooie vallei omringd door hoge bergketens.

Tenslotte, een bezoek aan de Savoie is niet compleet zonder bezoek aan een kwaliteitsvolle wijngaard. In de directe omgeving van ons kampeerterrein, vind je meerdere wijnproducenten, die graag hun superieure producten laten proeven. Onze medewerkers aan de receptie zullen je met veel plezier de mogelijkheden uitleggen.

Hoe reserveren?

Ben je enthousiast voor een vakantie in het mooie Frankrijk? Contacteer ons vandaag en reserveer onmiddellijk je vakantie op kampeerterrein Lac De Saint Clair. Je kan makkelijk online reserveren: voer in waar je wilt verblijven (in onze tenten, chalets, of mobiele woonsten, of in je eigen tent of caravan). Voer vervolgens de periode in, en het aantal personen.

Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen en wensen je alvast een prettige vakantie!